Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies .

DevOps team objevuje kulturu vína jižní Moravy

LOGEX Brno Life23.červen 2023

Vinný team building v srdci jižní Moravy! To byl společně strávený čas našeho českého a holandské DevOps týmu společně v České republice. Dočtěte se dále o konkrétním programu. :)

Máme rádi teambuildingy a věříme v jejich smysl pro týmovou práci. Můžeme zmínit příklad našeho týmu DevOps, který zažil úžasnou stmelovací akci. Bylo nám potěšením hostit DevOps tým z Nizozemska u nás v České republice a společně s českým DevOps týmem jsme poznávali krásy Jihomoravského kraje. Byla to fantastická příležitost nejen k budování pracovních, ale také přátelských vztahů v týmu.

Začali jsme návštěvou místního vinařství Sonberk, kde jsme ochutnali některá z nejlepších vín, která region nabízí. Byla to pro nás skvělá příležitost odpočinout si a poznat se navzájem v neformálnějším prostředí. Někteří z nás se setkali poprvé, jiní se již znali z minulosti, ale všichni jsme si to neuvěřitelně užili.

Další zastávkou našeho dobrodružství byla významná propast Macocha, ohromující přírodní úkaz. Vydali jsme se do hlubin jeskynního systému a obdivovali úchvatné výhledy a geologické útvary. Pro některé zúčastněné to byl unikátní zážitek.

Tyto teambuildingové aktivity nám umožnily nejen ocenit krásy jižní Moravy, ale také nám pomohly posílit naše vztahy a týmovost. Časem stráveným mimo kancelář a pracovní povinnosti jsme objevili společné zájmy a vytvořili si vzpomínky, které nepochybně posílí naši spolupráci v budoucnu.

Těšíme se na další originální firemní akci! Sonberk

Sonberk
Macocha
Macocha

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Chceš se nás na něco zeptat? Tak nám napiš!

Žádný soubor nenahrán (max. 5MB)

Místo CV nám klidně hoď odkaz na Tvůj LinkedIn do zprávy

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s evidencí Vašich údajů v naší interní databázi kandidátů, kde je budeme evidovat po dobu 3 let.

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

Kontakt

Jak se k nám dostaneš?Jak se k nám dostaneš?

Kde nás najdete

Nové sady 25, budova Titanium
602 00 Brno
Česká republika
MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Naše příspěvky z Instagramu