Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies .

Studentský Veletrh SPP

LOGEX Brno Life4.Months.5 2023

Kdo říká, že je studentský veletrh nuda? My v Logexu určitě ne! Stejně jako v předchozích letech jsme se i letos zúčastnili studentského veletrhu SPP na Masarykově univerzitě s cílem představit naši společnost a život v ní, ale také si užít pořádnou zábavu spolu se studenty. :)

Sami studenti se mohli přesvědčit o tom, že nuda s námi rozhodně není. Kromě informací o pracovních příležitostech v LOGEXu si studenti přišli zahrát naši novou hru, a odnesli si tak hodnotné ceny jako praktické lahve, batůžky a tašky. Hra, kterou jsme studentům představili, vyvinula naše kolegyně Alisa, která ji napsala a zdokonalila nejen pro naše potřeby, ale také jako výsledek své bakalářské práce. Tímto bychom Alise chtěli ještě jednou poděkovat za přínosnou práci, kterou odvedla, a díky které si naši studenti veletrh opravdu užili. Kromě výher měli studenti možnost zeptat se odborníků Marka a Kuby na to, co je o práci v LOGEXu nejvíce zajímá a jak vypadá život v officu.

V zápalu hry!

V zápalu hry!

Na co se studenti ptali nejčastěji: - Jaké pozice máte aktuálně otevřené? - Můžeme u vás psát závěrečnou práci? - Dá se u vás studovat při práci? Jak moct jste flexibilní? - Jaké technologie u vás máte?

Zajímají vás odpovědi? Nebo máte lepší otázku? V obou případech se nám neváhejte ozvat :)

Otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi
Prezentace v podání Barči
Prezentace v podání Barči

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Chceš se nás na něco zeptat? Tak nám napiš!

Žádný soubor nenahrán (max. 5MB)

Místo CV nám klidně hoď odkaz na Tvůj LinkedIn do zprávy

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s evidencí Vašich údajů v naší interní databázi kandidátů, kde je budeme evidovat po dobu 3 let.

Sleduj nás a už ti nic neunikne!

Kontakt

Jak se k nám dostaneš?Jak se k nám dostaneš?

Kde nás najdete

Nové sady 25, budova Titanium
602 00 Brno
Česká republika
MichaelaKnapkova

Michaela Knápková

Talent Partner
LinkedIn

Naše příspěvky z Instagramu